Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[DOWNLOAD] "Tulos tai ulos" by Risto Uimonen * Book PDF Kindle ePub Free

Tulos tai ulos

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Tulos tai ulos
  • Author : Risto Uimonen
  • Release Date : January 02, 2019
  • Genre: Social Science,Books,Nonfiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 7606 KB

Description

”Pannaan ukko vaihtoon, jos tulosta ei tule."

Juha SipilÀ

Sote-uudistus. Valtataistelu ay-liikkeen kanssa. Pakolaiskriisi. Ilmastonmuutos. SipilÀn hallituksen kiivaat vuodet pÀÀministerin omasta nÀkökulmasta kerrottuna.

Juha SipilÀn kausi pÀÀministerinÀ on myrskyisin sitten Esko Ahon lamahallituksen 1990-luvun alkupuoliskolla. SipilÀ muodosti rohkeasti porvarihallituksen, otti siihen Perussuomalaiset ja jÀtti SDP:n oppositioon, vaikka tiesi, ettÀ Suomen talouden suunnan korjaamisesta tulee poliittisesti raskas urakka.

HÀnen aikanaan talous on kÀÀntynyt nousuun, työllisyys lisÀÀntynyt ja velkaantuminen hidastunut. TÀmÀn kaiken hinta on ollut kova, ja politiikan ulkopuolelta tullut SipilÀ on vÀlillÀ törmÀillyt politiikanteon kÀytÀntöjen kanssa.

Risto Uimonen kÀy kirjassaan lÀpi Juha SipilÀn pÀÀministerikauden keskeisiÀ tapahtumia ja paljastaa, mitÀ kulisseissa on tapahtunut. SipilÀ on antanut haastatteluja kirjaan pitkin matkaa, ja hallituksen toiminnasta kertoo myös joukko muita politiikan avainhenkilöitÀ.

Risto Uimonen (s. 1947) on työskennellyt viimeksi Julkisen sanan neuvoston puheenjohtajana, Kalevan pÀÀtoimittajana sekÀ Helsingin Sanomien pÀÀkirjoitustoimittajana ja kolumnistina. HÀn on julkaissut kaksi kirjaa Sauli NiinistöstÀ ja kirjat muun muassa Iiro Viinasesta, Esko Ahosta sekÀ Per-Erik Lundhista.


Download Ebook "Tulos tai ulos" PDF ePub Kindle