Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(Download) "Tulevaisuuden varjossa" by Erkki Tuomioja # Book PDF Kindle ePub Free

Tulevaisuuden varjossa

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Tulevaisuuden varjossa
  • Author : Erkki Tuomioja
  • Release Date : January 23, 2021
  • Genre: Social Science,Books,Nonfiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 2909 KB

Description

MikÀ ihmiskunnan tuhoaa? Ja miten se voidaan estÀÀ?

Konkaripoliitikon ajankohtainen puheenvuoro, suuntaviittoja maailman pelastamiseen.

COVID-19-pandemia pakottaa meidÀt uudella tavalla pohtimaan maailman tilaa ja tulevaisuutta. Pandemia ei edes ole suurin ihmiskunnan kohtaama haaste. Suurimmat eksistentiaaliset uhat ovat kestÀmÀtön kehitys ja ydinaseet.

KestĂ€mĂ€ttömĂ€n kehityksen vakavin mutta ei suinkaan ainoa ilmentymĂ€ on ilmastonmuutos. Myös luonnon monimuotoisuuden vĂ€heneminen uhkaa ihmiskunnan tulevaisuutta. Moni on alkanut ymmĂ€rtÀÀ, ettĂ€ maailma ei voi jatkaa nykyistĂ€ menoaan – vĂ€estönkasvu mukaan lukien – jos haluamme sĂ€ilyttÀÀ sen ihmislajille elinkelpoisena asuinympĂ€ristönĂ€.

PelkkÀ tietoisuus asiasta ei kuitenkaan vielÀ takaa, ettÀ sille osattaisiin tai edes haluttaisiin tehdÀ mitÀÀn. Myös valtarakenteiden on muututtava. Erkki Tuomioja kÀy kirjassaan haasteet lÀvitse, esittÀÀ olennaisia kysymyksiÀ ja hahmottaa mitÀ pitÀÀ tehdÀ matkalla kohti kestÀvÀmpiÀ ratkaisuja.

Erkki Tuomioja on mm. pitkÀaikainen kansanedustaja ja entinen ulkoministeri, poliittisen historian dosentti ja Historioitsijat ilman rajoja -yhdistyksen puheenjohtaja. HÀn on toiminut lukuisissa ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan liittyvissÀ tehtÀvissÀ ja kirjoittanut useita ulkopolitiikkaa ja poliittista historiaa kÀsitteleviÀ teoksia.


Download Free Books "Tulevaisuuden varjossa" PDF ePub Kindle